טוב אז ככה, קיבלתי מהאולטראס מסר בפתק שנשאה יונה צבועה באדום, בפתק נאמר לי להגיע לגיבושים לאולטראס ששם יוחלט אם אני מתאים ואם כן אז לאיזה זרוע:
המדינית או הצבאית.
סיכום קצר מהחוויה
את המבחן של להכניס שלוש אבוקות לפי הטבעת ולהחדיר לאצטדיון מסוים בארץ עברתי בקלות, כבר הכנסתי לשם דברים רחבים וארוכים יותר.
גרפיטי בפלורנטין גם לא הייתה לי בעיה לעשות.
אחר כך לקחתי מכספי התרומות והזמנתי זונות וסמים לא לפני שתפרתי דגל פריסה 80 מטר לגמרי לבד כשמסביבי בלגים קפריסאים וגרמנים
שבאו כדי להתרשם.
ביקשו ממני לצעוק שואה למשטרה אז התחכמתי איתם כי יש לי גבולות וקווים אדומים אז צעקתי שועל למשטרה במקום, הם אכלו את זה.
ואז במבחן האחרון נכשלתי כי הם ביקשו ממני גם לשיר שמעון מזרחי תתאבד כבר ואף ביקשו ממני לירוק על תמונתו של אויבם הגדול ביותר: אדום אופטימי.
פה באמת נשברתי כי שימעל'ה הוא ידיד קרוב ושותף אידאלוגי ואצל אופטימי אני מקבל כוס מים שנייה במתנה בהפי האוור והטבות כאלו לא מפספסים.
הואיל ולא עמדתי בכל התנאים ולמרות חיבתי לעניין החדרת האבוקות הריני מודיע שרשמית אני מצטרף לארגון אולטראס שריקות בוז לשירי שואה,
ברור לי שהדבר מצריך הקרבה רבה ובעיקר מקלדת אבל לנצח נשבעתי לשאת את הדגל(עד שהבן יסיים לפחות את השירות הצבאי כי משעמם שהוא ג'ובניק).